Nyitvatartás:

Hét.-Vas. 11.00-22.00 óráig

Asztalfoglalás:

+36 1 618 4365

Kockás abrosz magyaros étterem

Cím: 1146 Bp., Thököly út 106/A.

Telefon: +36 1 618 4365

Email: info@kockasterito.hu

Kedves Vendégünk!

Nagyon örülünk, hogy vendégül láthatunk a Kockás Abrosz magyaros éttermünkben! Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad és elégedetten távoznál és persze szeretnénk újra és újra viszont látni! Legyen ez az étterem a TE éttermed!

Olyan éttermet akartunk létrehozni, amilyenben mi magunk is szívesen ebédelnénk vagy vacsoráznánk, ezért döntöttünk úgy, hogy ragaszkodunk a hagyományos magyaros konyha jellegzetességeihez. Meg akarjuk mutatni, hogy milyen gazdag a magyaros ételek ízvilága, hogy milyen változatos alapanyagokból lehet dolgozni és hogy ezek az ételek mindenki számára lehetővé teszik, hogy kedve szerint válasszon. Természetesen szeretnénk azoknak is kedveskedni, akik talán nehéznek vagy túlzottan hús központúnak gondolják a magyar konyhát (ld: ANNA salátáit vagy a zöldséges ételeink sorát). Mikor összeállítottuk az étlapunkat szembesültünk azzal, hogy arra nincs esélyünk, hogy éttermünkben teljesen lefedjük a magyaros ételek teljességét, de ez nem is baj, hiszen így lesz lehetőségünk a későbbiek folyamán a most kimaradt ételekkel frissíteni az étlapunkat ill. a szezonális kínálatunkban vagy éppen a séf ajánlatai között megjeleníteni ezeket. De természetesen az sem volt lehetséges az éttermünkben, hogy mostanában divatos 2 oldalas étlappal csúfoljuk meg a magyaros konyha remekeit😊))

Az ízek gazdagságát, az ételek minőségét a szakácsaink profizmusa garantálja és nálunk nem kell félnie senkinek attól hogy nem fog jól lakni: az adagjaink a nagy étvágyúak igényét is ki fogják elégíteni!

Örülnénk, ha visszatérnél hozzánk, ezért már az első fogyasztásod után egy 5%-os kedvezménykártyát szeretnénk Neked adni, amely azután ahogy növekszik az évek folyamán a fogyasztásod akár 20%-os kedvezménnyé is növekedhet. Ezért mi cserébe csak az általad használt e-mail címet és a mobiltelefonszámodat kérjük, hogy az étteremben tervezett borkóstolóinkról, különleges ételeket bemutató és szezonális rendezvényeinkről tudjunk időben értesíteni. Ígérjük, hogy nem fogunk feleslegesen zaklatni😊

Jó étvágyat kívánunk és kellemes időtöltést a Kockás Abrosz Magyaros étteremben:

  • Kendik Zsolt
  • Horváth Máté
  • Krizsán Mihály
  • Zelei Ádám